Gråtass Barnehage avd. Veelstoppen holder til i landlige og idylliske Torsnes, ca 15 minutter fra Fredrikstad sentrum.

Lokalene stod ferdige i desember 2006. Ønsket om å drive en litt annerledes barnehage der barna i større grad en tidligere kunne være med på å påvirke sin egen hverdag, førte til at vi valgte å bygge en barnehage med åpen løsning, uten avdelinger. 

Barnehagen er organisert i ”stasjoner”, og rommene er innredet for å innby til forskjellige typer lek og aktivitet. Vi har blant annet et rom for dramaaktiviteter, konstruksjonslek, formingsrom, et rom der vi legger til rette for spill og leseaktiviteter, og et som innbyr til rollelek. Det betyr at barna gis frihet til å velge hvor og med hva de vil leke, og ikke minst med hvem.

Utearealet vårt er både trygt og romslig med mulighet for mange utfordrende aktiviteter. Rett utenfor porten har vi et eget område i skogen. Der har vi en stor lavvo med plass til 50 personer, aktivitetsløype, stor utescene og åker. Dette området brukes daglig, året rundt og i all slags vær. Her lærer barna seg å ta vare på naturen samtidig som de gleder seg over naturens ulike sider til alle årstider. Vi tror på: "alt kan gjøres ute."

Gråtass Barnehage avd. Veelstoppen har åpent hele året. Vi holder ikke sommerlukket så hos oss kan dere selv velge når dere skal ha ferie. Barnehagens lokaler og lavvo kan leies ut rimelig til barneselskaper og liknende.

I vår ansettelsespolitikk ønsker vi å ivareta og sikre oss medarbeidere med et bredt spekter av erfaring og utdannelse. Våre ansatte har ulik bakgrunn og erfaring, men alle har et stort engasjement for jobben de har her i barnehagen.

Du er alltid velkommen til en prat eller et besøk om du ønsker å vite mer om oss. Les også mer om oss her på hjemmesiden.