Veelstoppen Private barnehage samarbeider tett med:

 

Miljøfyrtårn

Veelstoppen private barnehage har i mange år tatt miljøansvar. I sammarbeid med stiftelsen miljøfyrtårn, har vi fått satt dette i system som omfatter hele bedriften. Gjennom vår engasement gjør vi vårt ytterste for å videreformidle våre verdier til barna om ivaretagelse av naturen og miljøet rundt oss.

Les mer ved å trykke på logoen til høyre.

Lubeco

Veelstoppen private barnehage har valgt å sammarbeide med Lubeco på mat og hygiene. Lubeco har mange års erfaring i fra resturantbransjen og overfører nå denne kunnskapen til barnehagen. De vil bistå i å skape gode prosedyrer for mathandtering og smittevern i barnehagen. De er også miljøfyrtårn regstrert og de produktene de leverer til oss er miljøsertifiserte.

NAV- inkluderende arbeidsliv

Veelstoppen private barnehage har valgt å underskrive avtale med NAV om å bli være en IA-bedrift. Gjennom denne ordningen forsøker vi å tilrettelegge for at alle skal få en plass i arbeidslvet.

Frisk BHT

Veelstoppen private barnehage har valgt å sammarbeide med Frisk bedrifthelsetjeneste. I sammarbeid med dem forsøker vi å tillretelegge for et best mulig arbeidsmiljø for de ansatte. Ved å tenke forebyggende kan vi skape en stabil personalgruppe som igjen gavner barna og foreldrene.

ISS

Veelstoppen private barnehage har valgt å inngå et sammarbeid med ISS om levering av renholdstjenester. En ren og ryddig barnehage er viktig for god trivsel og godt inneklima.

Tumaini

Veelstoppen private barnehage har valgt å sammarbeide med hjelpeorganisasjonen Tumaini da vi har tro på det arbeidet de gjør i Kenya. I Tumaini kommer 100% av de midlene vi samler inn frem til brukerne i Kenya.

Les mer om arbeidet de gjør ved å trykke på logoen til høyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registrerte brukere

Har du ikke en konto, klikk på lenken og registrer deg. En manuell kontroll vil bli foretatt før godkjenning av en administrator.

Tilgang til nyheter, bilder og video etc. kun for registrerte brukere.

Søk på sidene

Webmail gruppeledere

Pålogging til webmail for gruppelederne gjøres hos one.com.