Oransje gruppe består av en gjeng med flotte og unike barn. Sammen lager vi dagene.

Uka består av turer til lavvo og nærmiljøet, samt noen ganger aktivitet i gymsalen på Torsnes barneskole. Det hender også at vi tar bussen og besøker både byens bibliotek, teateret eller gamlebyen.

Oransje gruppe har også aktiviteter inne på stor side hvor vi har sangsamlinger, eventyrstunder og lek i dukkekroken, konstruksjonsrommet eller formingsrommet m.m. Vi benytter oss også av kjøkkenet hvor vi lager egen mat. Der baker vi ofte grove rundstykker eller annet godt som vi spiser til lunsj. Barna tilbys også faggrupper hvor de får velge mellom å delta på forming, lek og drama eller musikk. Disse gruppene går på tvers av alder.

Årets fire temaer er; trollhøst, i vinterland, vår i skogen og hiv ò hoi sommer. Det pedagogiske arbeidet knyttes til disse temaene. Aktivitetene i gruppa er både planlagte og spontane, og de utarbeides etter barnas forutsetninger, behov og interesser.

Litt om Lisbeth

Jeg er født i 1974, og er leder for gruppen. Jeg er utdannet førskolelærer, og har jobbet med barn i 16 år.

Da jeg fikk forespørsel om å være gruppeleder for 4 år siden, sa jeg ja uten å nøle. Jeg har lært utrolig mye disse årene, og ønsket om å lære enda mer var veldig stort. Derfor ble gleden stor da jeg kom inn på høgskolen i Halden, nærmere bestemt førskolelærerlinjen på deltid. Jeg starter nå opp på mitt tredje år nå til høsten, og synes selv jeg har lært og utviklet meg mye på disse årene. 

Privat er jeg gift og har 2 barn. Mine interesser utenom familien er hunden vår, baking og brodering.

 Kontakt Lisbeth

Registrerte brukere

Har du ikke en konto, klikk på lenken og registrer deg. En manuell kontroll vil bli foretatt før godkjenning av en administrator.

Tilgang til nyheter, bilder og video etc. kun for registrerte brukere.

Søk på sidene

Webmail gruppeledere

Pålogging til webmail for gruppelederne gjøres hos one.com.