Grønn gruppe består av de eldste barna i barnehagen. Denne gruppa blir også kalt maxibarna, og får være med på maxiklubben. I maxiklubben jobber vi med å forberede barna på skoletilværelsen. De får løse oppgaver i Trampoline aktivitetshefte, og være med på lekende læring. I maxiklubben har vi fokus på ro, konsentrasjon, mestringsfølelse og selvstendighet.

Selvstendighet er noe vi legger stor vekt på det siste året, slik at barna vil føle seg trygge når de går over til å bli skolebarn. Ferdighetene vi legger vekt på er å mestre påkledning, klare seg selv på toalettet, kunne be om hjelp, sosialisere seg og følge beskjeder som blir gitt i fellesskap.

Grønn gruppe deltar på «5-årstrimmen» i turnhallen til Fredrikstad Turnforening, og får tilbud om å være med i svømmehall en gang i måneden. Grønn gruppe er en del av lavvogruppa, og får gleden av å være ute i naturen og skogen en ekstra dag i uka.

Grønn gruppe vil gjennom året følge temaarbeidet til barnehagen, som er beskrevet i Årsplanen.

Hver dag er det rom for, og et stort fokus på, barns medvirkning, at alle skal føle seg trygge, ha en venn å leke med og oppleve at man er en del av et fellesskap.

Litt om June

Jeg er født i 1980 og kommer i fra Sarpsborg. Jeg har jobbet i Veelstoppen siden høsten 2010. Privat er jeg gift og har to barn. Vi bor på Missingmyr i Råde. På fritiden bruker jeg tiden min sammen med familie og venner. Liker å trene, gå turer, slappe av hjemme, se på tv, drive med håndarbeid og lese.

Utdannelsen min tok jeg i Oslo der jeg også har jobbet som pedagogisk leder og støttepedagog. I løpet av tiden min som barnehagelærer har jeg tatt etterutdannelse i etterutdanning i pedagogisk veiledning, tilpasset opplæring og spesial-pedagogisk kompetanse og små barn og medvirkning.

I mitt arbeid med barn er jeg opptatt av å gi barna opplevelser som gjør at de føler at de blir sett og hørt. Jeg tror på barns medvirkning og at barna er med på å forme sin egen hverdag i samarbeid med voksne. Slik fylles hverdagen med både lek og utvikling. Jeg tror på å fremme det beste i alle barn og bidra til mestringsopplevelser som fremmer selvstendige barn.

Det er viktig for meg å se hvert enkelt barn og at alle skal oppleve det å være i samspill med andre mennesker. Å leke og være i samspill rundt og med barna er noe jeg setter høyt i mitt arbeid. En lærer mye av barna gjennom det å være tilstede og de opplever en trygghet ved at du er der.

 

Litt om Mette

Fra første dag jeg begynte som pedagogisk leder i Veelstoppen Private barnehage i 2014, har jeg følt meg privilegert som har en slik flott arbeidsplass. Jeg er utdannet barnevernspedagog ved høgskolen i Stavanger. Jeg er gift, født i 1970 og er stolt mor til tre barn -som nå har blitt voksne.

Jeg har tidligere jobbet med behandling av barn i psykiatrien, jeg har jobbet med barn i krise og med enslige mindreårige flyktninger i bofellesskap. I en periode da mine egne barn var små, jobbet jeg som butikksjef i en forretning med klær og utstyr til barn og unge.

Jeg har alltid vært opptatt av barn og barns beste. Barn skal trives og ha det bra. De skal føle trygghet, tillit, bli sett, hørt og forstått. Jeg er opptatt av at dagene i barnehagen skal fylles med glede, lek og mestringsopplevelser. Vi skal gi barna erfaringer som bidrar til utvikling og læring. Som person er jeg positiv, løsningsorientert, «leken» og har godt humør.

Jeg trives sammen med barna deres og gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag:)

 

 Kontakt Mette

 

Registrerte brukere

Har du ikke en konto, klikk på lenken og registrer deg. En manuell kontroll vil bli foretatt før godkjenning av en administrator.

Tilgang til nyheter, bilder og video etc. kun for registrerte brukere.

Søk på sidene

Webmail gruppeledere

Pålogging til webmail for gruppelederne gjøres hos one.com.