Virksomhetsleder: Linda Jensen

Jeg heter Linda og er virksomhetsleder/eier i barnehagen. Jeg har jobbet som styrer/virksomhetsleder for flere barnehager i snart elleve år.

Utdannelsen som førskolelærer gjorde jeg ferdig i 1994, etter det har jeg utdannet meg til spesialpedagog og familiepedagog. Jeg har tatt migrasjonspedagogikk ved høgskolen på Stord, og jobbet i tre år som flyktningskonsulent i Ølen kommune, samtidig som jeg jobbet som styrer i en kommunal barnehage der.

De årene jeg ikke har jobbet i barnehage har jeg jobbet som miljøterapeut ved en akutt institusjon for ungdom, og som miljøterapeut ved et avlastningssenter for barn.

I 2005 etablerte jeg Veelstoppen Private Barnehage.

Jeg er født i 1970 og bor på Lisleby sammen med sønnen min og katten vår Draupne.

 

Marianne Laabak

Jeg er født i 1975 og bor på Lisleby. Er gift, har to barn og en hund.

Jeg har gått to år på kokk og servitørfag ved Gemmen vgs. Det tredje året gikk jeg servitørfag. Før jeg begynte på Veelstoppen private barnehage jobbet jeg på Projectiondesign i 10år. Der jobbet jeg med shipping, Warehouse, varekontroll og styring av lagerrobot.

På fritiden min liker jeg å være med familien min. Driver også med jazzdans.

Her i barnehagen ser jeg frem til å fokusere på mat og helse.

Registrerte brukere

Har du ikke en konto, klikk på lenken og registrer deg. En manuell kontroll vil bli foretatt før godkjenning av en administrator.

Tilgang til nyheter, bilder og video etc. kun for registrerte brukere.

Søk på sidene

Webmail gruppeledere

Pålogging til webmail for gruppelederne gjøres hos one.com.

Tiltak for miljøet vårt