Styrer: Linda Jensen

Jeg heter Linda og er virksomhetsleder i barnehagen. Jeg har jobbet som styrer/virksomhetsleder for flere barnehager i mange år.

Utdannelsen som førskolelærer gjorde jeg ferdig i 1994, etter det har jeg utdannet meg til spesialpedagog og familiepedagog. Jeg har tatt migrasjonspedagogikk ved høgskolen på Stord, og jobbet i tre år som flyktningskonsulent i Ølen kommune, samtidig som jeg jobbet som styrer i en kommunal barnehage der.

De årene jeg ikke har jobbet i barnehage har jeg jobbet som miljøterapeut ved en akuttinstitusjon for ungdom, og som miljøterapeut ved et avlastningssenter for barn.

I 2005 etablerte jeg Veelstoppen Private Barnehage, i desember 2021 ble den solgt til nåværende eier Gråtass Barnehage AS.

Jeg er født i 1970 og bor på Lisleby sammen med sønnen min og katten vår Draupne.

 Kontakt Linda

 

Assisterende styrer: June Magnussen

Jeg er født i 1980 og kommer i fra Sarpsborg. Jeg har jobbet i Veelstoppen siden høsten 2010. Privat er jeg gift og har to barn. Vi bor på Missingmyr i Råde. På fritiden bruker jeg tiden min sammen med familie og venner. Liker å trene, gå turer, slappe av hjemme, se på tv, drive med håndarbeid og lese.

Utdannelsen min tok jeg i Oslo der jeg også har jobbet som pedagogisk leder og støttepedagog. I løpet av tiden min som barnehagelærer har jeg tatt etterutdannelse i etterutdanning i pedagogisk veiledning, tilpasset opplæring og spesial-pedagogisk kompetanse og små barn og medvirkning.

I mitt arbeid med barn er jeg opptatt av å gi barna opplevelser som gjør at de føler at de blir sett og hørt. Jeg tror på barns medvirkning og at barna er med på å forme sin egen hverdag i samarbeid med voksne. Slik fylles hverdagen med både lek og utvikling. Jeg tror på å fremme det beste i alle barn og bidra til mestringsopplevelser som fremmer selvstendige barn.

Det er viktig for meg å se hvert enkelt barn og at alle skal oppleve det å være i samspill med andre mennesker. Å leke og være i samspill rundt og med barna er noe jeg setter høyt i mitt arbeid. En lærer mye av barna gjennom det å være tilstede og de opplever en trygghet ved at du er der.

Kontakt June

 

Registrerte brukere

Har du ikke en konto, klikk på lenken og registrer deg. En manuell kontroll vil bli foretatt før godkjenning av en administrator.

Tilgang til nyheter, bilder og video etc. kun for registrerte brukere.

Søk på sidene

Tiltak for miljøet vårt